Millainen olisi planeetta, jossa kaikilla lapsilla on hyvä olla?

Puistolan seikkailijat lapsen oikeuksien jäljillä on Reetta Kalliomeren ja Oona Niskasen esikoiskirja. Kirjassa Kosmo, Ada ja Sofi eli Puistolan seikkailijat päätyvät odottamattomalle vierailulle LOS-planeetalle, jossa he ystävystyvät planeetan asukkaiden Viiman ja tämän lemmikkipölypallon Tuikkeen kanssa. Tällä planeetalla moni asia on erilaista kuin kotona maapallolla, mutta jotain yhteistäkin löytyy.  LOS-planeetalla kaiken pohjana on myös Maassa voimassa oleva lapsen oikeuksien sopimus.

Kirja antaa tietoa lapsen oikeuksien sopimuksesta arkisten tilanteiden kautta mielikuvitusta unohtamatta. Aikuisia kirja muistuttaa leikin ja mansikkahillon voimasta sekä lasten kyvykkyydestä.

Tapahtumassa pääset jakamaan ajatuksia lapsen oikeuksista ja hyvästä lapsuudesta, tuunaamaan oman tähdenlento-kirjanmerkin ja askartelemaan lemmikkipölypallon! Mukana tapahtumassa ovat SOS-Lapsikylä ja Lapsen oikeuksien viestintäverkosto.

Lämpimästi tervetuloa kirjan julkaisutilaisuuteen Oodin lastenosastolle lauantaina 28.9.2024  klo 13-15!

Kirja julkaistaan 30.9.2024 fyysisenä kirjana sekä myöhemmin äänikirjana niin Minea Kustannuksen verkkosivuille kuin valikoituihin kirjakauppoihinkin.

Lisätiedot ja yhteydenotot
Miia Ojala, Minea Kustannus, [email protected]